Ideal para dos familias en Bellaterra

Bellaterra, Barcelona

Ideal para dos familias en Bellaterra

1.290.000€

Habitaciones

10

Baños

6

Área Interna Bruta

683m2

Preciosa i funcional propietat d’obra vista de 683 metres quadrats dividida en dues cases independents i comunicades entre si, en un solar de 2500 metres quadrats.
Cada casa es compon d’un ampli saló menjador i cuina office, tots dos amb grans finestrals panoràmics amb sortida a jardí. Cinc habitacions (una en suite), més dos banys, distribuïdes en dues plantes. A banda, en el semisoterrani de les dues cases es troba una sala polivalent, àmplia i lluminosa amb sortida a l’exterior.
El jardí és obert, espaiós i assolellat amb precioses vistes sobre Bellaterra. De fet la propietat se situa en la part més alta de Bellaterra destacant per situar-se per sobre de qualsevol altra. Orientada a sud tenim l’espectacular piscina d’aigua salina envoltada de tarima que gaudeix d’absoluta privacitat. El jardí no acaba aquí sinó que disposem de molt espai, una extensa zona verda al mateix nivell de la planta noble de la casa, per ubicar una segona piscina, hort, o alguna construcció auxiliar que necessitem. Actualment el jardí està separat amb una tanca vegetal que separa els dos habitatges per atorgar un espai de intimidat per a cadascuna. Podem gaudir de les vistes i totes les possibilitats que ens ofereix aquest magnífic jardí des dels amplis porxos coberts que hi han a continuació del salo i de la cuina dels dos habitatges. Disposem de 2 garatges a el mateix nivell. Un d’ells a mà dreta acord accedim a la propietat i l’altre a mà esquerra amb traster. Cada un d’ells per a quatre cotxes.
És la casa perfecta pels amants de la natura i la privacitat; sense renunciar a la proximitat a les grans ciutats i a tots els serveis que ens ofereix Bellaterra !.
DESCRIPCIÓ UBICACIÓ:
Bellaterra està situada en el millor enclavament estratègic del Vallès entre les poblacions de Sant Cugat, Sabadell, Sant Quirze i Cerdanyola. Amb accés directe a les autopistes C-58 i l’AP-7 / B-30 ens permet entrar a Barcelona en menys de 12 i 20 minuts respectivament. Envoltada d’Universitats (UAB, UIC I ESADE ..), dels col·legis Internacionals més prestigiosos (Àgora, Europa Internacional School, Escola Waldof Steiner, La Vall, Viaró, Col·legi Japonès de Barcelona ..), de centres esportius (Cercle Sabadellès, Club Bellaterra i SAF de la UAB, Camp de golf del Vallès ..) i de parcs empresarials (Sabadell Parc empresarial Sant Pau, Polígon Industrial Can Sant Joan a Sant Cugat, Parc Tecnològic del Vallès a Cerdanyola ..), a més està a 5 min d’hospitals (Parc Tauli, Hospital General de Catalunya), de centres comercials i d’oci (IKEA, Corte Inglés, cinemes ..). Tot això fa d’aquest lloc un lloc privilegiat per combinar treball i vida familiar en un entorn natural.
Compte a més amb estació dels Ferrocarrils de la Generalitat i els serveis propis d’una petita població (farmàcia, oficina bancària, Església, restaurants, supermercat, ..). De la porta de casa fins a qualsevol servei que necessiti en menys de 10 minuts !.

El producte està promocionat per Premium HOMES by MASIFILL, que gestiona immobles des de 1932.
Persona de contacte Carmen Hernández 660 648 479

Solicitar información